ГАБРО-МЕТАЛ 2000 ЕООД

производство на чугунени детайли

Контакти

Адрес:

гр. Габрово

Индустриална зона Север

тел.: 0888 724 758

тел.: 0888 765 503

e-mail: gabro_metal@abv.bg