Адрес
Индустриална зона Север
гр.Габрово
България
Телефон
0888 724 758
Мобилен телефон
0888 765 503
ГАБРО-МЕТАЛ 2000 EООД

Форма за контакт

Допълнителна информация

Допълнителна информация

compass

 

 

GPS координати: 

N 42.9097149"

E 25.335221"